Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΕΠΕΣ ΓΛΥΚΕΣ

Περιγραφή

Διαφορετική γέμιση-διαφορετική ζύμη.Έτσι για να δένει καλύτερα στη γεύση.
Κρέπες:Γλυκές και αλμυρές
photo: xaroula

Οδηγίες

Βασικά συστατικά 
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 8 αυγά

Για γλυκές προσθέτουμε:
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 2 γρ. βανίλια
  • 20 ml λικέρ

  1. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι
  2. Προσθέτουμε τα υλικα που χρειάζονται ανάλογα με τις ορεξεις μας για αλμυρές ή γλυκές κρέπες
  3. Σουρώνουμε το μείγμα
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε με κουτάλα το μείγμα και απλώνουμε γρήγορα
  5. Ψήνουμε και απο τις δυο πλευρές
  6. Γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας
Καλή όρεξη


Διαβάστε περισότερο: Κρέπες:Γλυκές και αλμυρές http://www.sintagespareas.gr/sintages/krepes3aglikes-kai-almires1.html#ixzz18MzdpxXT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου