Άλεση
Οι καβουρντισμένοι και τεμαχισμένοι κακαοβάλανοι (nibs)
από διάφορες ποικιλίες αναμειγνύονται και στη συνέχεια αλέθονται.
Το προϊόν που προκύπτει από την άλεση των nibs ονομάζεται κακαοπολτός.
Ο κακαοπολτός στη συνέχεια υφίσταται θερμική επεξεργασία
για την επίτευξη του τελικού αρώματος.
από διάφορες ποικιλίες αναμειγνύονται και στη συνέχεια αλέθονται.
Το προϊόν που προκύπτει από την άλεση των nibs ονομάζεται κακαοπολτός.
Ο κακαοπολτός στη συνέχεια υφίσταται θερμική επεξεργασία
για την επίτευξη του τελικού αρώματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου