Ραφινάρισμα Το ομοιογενές αυτό μείγμα μεταφέρεται αυτόματα σε ειδικά μηχανήματα που ονομάζονται πεντακύλινδροι, όπου επιτυγχάνεται η λέπτυνση του μείγματος που μετατρέπεται σε λεπτή σκόνη. Σε αυτό το στάδιο επεξεργασίας το τελικό προϊόν αποκτά τη λεπτή και βελούδινη υφή που αισθανόμαστε, όταν λιώνει η σοκολάτα στο στόμα μας. |
Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο-αν όχι όλοι-, λατρεύουν με πάθος τα γλυκά. Αλλά αν τα γλυκά είναι πάθος, τότε η σοκολάτα είναι μαύρη μαγεία. Σίγουρα είναι το πιο αγαπημένο, διαχρονικό γλυκό του πλανήτη με φανατικούς θαυμαστές που ομνύουν σ’αυτήν καθημερινά απ’όλες τις φυλές, τα φύλα και τις τάξεις.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου